OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

torsdag den 12. september 2013

The Wigotski papers – eller Den store Indvandringssvindel

De fleste journalister lider af et Watergate-kompleks: De drømmer om at begå den helt store afsløring af magthavernes rænker, få Cavling-prisen for det o.s.v.

Så meget mere underligt er det, at der ikke har været den store opmærksomhed om en række artikler om det massive – næsten totale – misbrug af vore, og mange andre vestlige landes, asyl- og anden indvandringslovgivning, der har fundet sted i årtier. Artiklerne er skrevet af Bent Wigotski, tidligere ledende embedsmand i Udenrigstjenesten, bl.a. som ambassadør i Pakistan og medlem af Flygtningenævnet. Altså en mand, der ved det meste af, hvad der er værd at vide om området. Artiklerne er offentliggjort i netavisen "Den korte avis", startet af Karen Jespersen og Ralf Pittelkow.

BW beskriver detaljeret, hvordan langt de fleste asylansøgere ikke er egentlige forfulgte, men blot søger bedre levevilkår, og hvordan de lyver og snyder med dokumenter for at opnå asyl. Og han beskriver, hvordan Flygtningenævnet alligevel giver de fleste asyl, fordi det åbenbart ikke er god tone at sige nej. Og han beskriver, hvordan andre opnår visum ved at påstå, at de er forretningsmænd, der vil købe varer i Danmark og derfor har behov for at komme ind i landet – hvorefter de kan forsvinde i mængden, her eller i det store ukontrollerede Schengen-område. Og så videre og så videre.

Når man tager i betragtning, hvordan masseindvandringen fra Verdens fattige lande har ændret Danmark og resten af Vesten i de sidste årtier, er det ejendommeligt, at disse artikler ikke har rejst et ramaskrig. Hvorfor er det ikke sket? Artiklerne er ikke en gang refereret i de gamle medier.

Måske er det, fordi der ikke er noget nyt i substansen! Vi har jo allerede fra Stoltenberg Senior, da han var FNs Flygtningehøjkommisær, hørt, at mindst 80% af asylansøgerne ikke var ægte flygtninge. Vi har hørt tilsvarende fra andre. Og vi har set, hvordan de påståede flygtninge kunne rejse uhindret tilbage på ”ferie” i de lande, de påstod sig forfulgte i. Men det er dog nyt, at en direkte involveret embedsmand siger det samme, og med mange detaljer.

Så den manglende opstandelse må vel skyldes, at journalisterne er ligeglade med sandheden. Den er upopulær i de politisk korrekte cirkler, hvor de befinder sig til daglig. Og befolkningen har åbenbart også affundet sig med forholdene, bortset fra de ca.20%, der efterhånden støtter Dansk Folkeparti i meningsmålingerne.

Mærkeligt, når man betænker, hvor belastende masseindvandringen efterhånden føles for ganske mange danskere. Men problemerne er selvsagt ulige fordelt mellem socialgrupperne.Ingen kommentarer:

Send en kommentar