OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

tirsdag den 8. oktober 2013

Lampedusa-skibbruddene og Europas fremtid

I adskillige år har fattigdomsindvandrere fra Afrika krydset Middelhavet i små både for at komme ind i især Italien, og i mange tilfælde er bådene forlist. I alt er mange tusinde omkommet på denne måde. I sidste uge indtraf et særlig stort forlis med hundreder af omkomne, og det har sat ny gang i debatten i Europa om, hvad det bør gøres.

Den politiske højre- og midterfløj mener, at problemet bør løses ved kilden, nemlig i Afrika, mens venstrefløjen og de mere følsomme har andre svar:

Paven, en stribe politikere med EU-parlamentets formand i spidsen og mange journalister mener, at løsningen er, at Europa åbner for mere lovlig indvandring fra de fattigdomsflygtning-producerende lande i Afrika og Asien.

Denne holdning er tilsyneladende den humane og menneskekærlige, men i realiteten er den helt uansvarlig overfor Europas folk. Afrikas befolkning er de seneste generationer svulmet til ca. 1 milliard, mod Europas stagnerende 700 millioner, og Afrikas eksplosive vækst er større nu end nogensinde. Der vil være 2 milliarder om ca. en generation.  Hvis Europa skulle aftage bare en lille del af denne befolkningsvækst, ville det være forbi med vore samfund, som vi kender dem. Ikke bare økonomisk, men mere vigtigt kulturelt og nationalt. Oveni kommer indvandringen fra muslimske lande i Mellemøsten og Asien. En total balkanisering venter forude, med social uro og ligefrem borgerkrige.


Vi må naturligvis redde skibbrudne, men alle må sendes hjem, hvor de kommer fra. Den eneste løsning er at angribe problemets rod og standse befolkningseksplosionen. Her har Paven og den katolske kirke, og nyligt omvendte kristne som George W. Bush, tværtimod gjort, hvad de kunne, for at fyre op under tilvæksten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar