OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

tirsdag den 26. februar 2013

Så kan regeringens økonomiske politik vist ikke blive mere borgerlig


Så kan regeringens økonomiske politik vist ikke blive mere borgerlig - eller rettere sagt radikal: Beskæring af SU og kontanthjælp, halvering af dagpengetid, beskæring af offentlig vækst, sænkning af selskabsskatten. Alt det, S og SF tordnede imod for bare 1½ år siden, da de var i opposition, ja sågar i valgkampen i september 2011!

Så de borgerlige får nu gennemført alle deres egne upopulære programpunkter af SSFR-regeringen, på de radikales ordre. Det ville være helt fint, hvis blot ikke de radikales bestemmende indflydelse også strakte sig ind over værdipolitikken: Massive lempelser for masseindvandringen fra Mellemøsten og Afrika, skolereform, der blot betyder mere af det gamle ineffektive, slap retspolitik.

Hvorfor går S og SAF-ledelserne med til det? Det må være, fordi de med rette frygter et valg, og at de håber, at deres tilslutning vil rette sig, når deres økonomiske politik begynder at vise resultater i form af øget beskæftigelse. Vi får se.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar