OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

onsdag den 15. januar 2014

EU ’s rablende vanvid vedr. falske pas

Det danske politi har i nogen tid haft en ekspert udstationeret i Milanos Malpensa-lufthavn, hvorfra en del af flytrafikken til Danmark udgår. Han har gennemgået de pågældende passagerers pas og andre papirer og har fundet et meget stort antal falske dokumenter. Derved har Danmark undgået et stort antal indrejste udlændinge, der ikke er, hvem de udgiver sig for.

Men nu må eksperten kaldes hjem, for EU's regler – formentlig en del af Schengen-aftalen – tillader ikke en løbende kontrol af rejsende mellem medlemslandene! Heller ikke, selvom det eneste formål og det eneste resultat er at fange dokumentfalsknere!

Den borgerlige opposition følger op på sagen, så forhåbentlig kan der gøres noget, men indtil da udstiller denne sag endnu en gang EU-fanatikernes rablende vanvid: Hvilke legitime interesser er det dog, der bliver krænket af en løbende kontrol af rejsepapirer, der åbenlyst er påkrævet? EU-fortalerne tror formentlig, at mangel på kontrol fremmer deres ufolkelige og uønskede unionsprojekt, men i stedet gør de projektet endnu mere upopulært.


Og hvor er den kritiske presse i denne sag? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar