OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

torsdag den 19. maj 2011

von Trier og Cannes-filmfestivalen

Interessant, at von Trier nu er blevet smidt ud fra Cannes-filmfestivalen.

Manden er notorisk en international-socialistisk loonie. Han har i årtier sagt lede ting om Danmark og danskerne – og specielt Dansk Folkeparti – som er langt værre end det vrøvl, han kom til at sige i Cannes i går. Det har aldrig givet ham problemer.

Nu har han så – formentlig for at tiltrække sig opmærksomhed – ladet som om, han har taget skridtet til at blive national-socialistisk loonie. Og SÅ falder der brænde ned fra hele Politisk Korrekthed – Main Stream Media - etablissementet.

Det viser noget om strukturerne i de vestlige samfund i vor tid. Det viser også, at det er den sidste krig, der præger vores opfattelse af, hvad man kan tillade sig at sige. Hvis vi havde tidligere århundreders krige med araberne og tyrkerne i lige så frisk erindring, ville det være bestemmende for, hvad man kunne sige om Islam og multi-kulturen.

De smarte kan godt lide at sige, at militæret altid forbereder sig på at udkæmpe den seneste krig. Det er snarere os alle sammen, der tror, at fjenden fra den sidste krig stadig er fjenden i den næste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar