OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

torsdag den 14. juli 2011

Udenlandske statsborgere i Politiet?

Venstres integrationsordfører, Karsten Lauritzen, har fremsat et forslag om, at udlændinge med permanent opholdstilladelse bør kunne optages i politiet. I dag kræves der som bekendt dansk statsborgerskab, udover alle de øvrige betingelser og kvalifikationer.
Forslaget stammer fra en integrations-tænketank, men det er helt katastrofalt og uacceptabelt efter min mening. Sagen er, at politiet ikke er en hvilken som helst offentlig administrationsgren. Politiet er samfundets magtorgan, der i sidste instans skal tvinge modvillige borgere til at overholde lands lov og ret. Derfor kan den enkelte politibetjent komme ud for at skulle anvende fysisk magt, i yderste konsekvens skydevåben, mod danske borgere.
Det forekommer helt absurd, at en herboende f.eks. pakistaner eller somalier, iført dansk politiuniform, skulle give danske borgere belæring om, hvordan vi skal opføre os i vores eget land, og i sidste instans anvende magt mod os. Et nyt skridt i fremmedgørelsen. Dertil kommer spørgsmålet om, hvor en sådan indvandrers loyalitet ligger, når det virkelig gælder.
Det er et virkelig liberalt forslag. Liberalisme grænser til nihilisme – at man ikke tror på noget -, og nihilisme fører til anarki. – Det kommer i forlængelse af bl.a. regeringens forslag om, om et par år, at spare 2 milliarder kr. på det i forvejen kritisabelt lave forsvarsbudget.
Gad vide, hvorfor de radikale er så opsatte på at få en ny, rød regering? De kan da ikke få noget, der passer dem meget bedre end denne VK-regering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar