OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

fredag den 25. februar 2011

Kristendom, præster og indvandringslobby

Kristendommens essens er ikke noget med Gud som en gammel mand med hvidt skæg oppe i himlen eller andre middelalderlige billeder. Den operative del handler om, at vi skal være gode mod vores næste – dvs ALLE.
Islam handler i parentes bemærket om, at muslimer skal være gode ved andre muslimer. Ikke-muslimer – som de har forskellige nedsættende betegnelser for – skal (tvangs)omvendes, særbeskattes og på anden vis bekæmpes.

Hvis kristendommens godhedsbud anvendes som rettesnor ved indretning af samfundet, passer den jo fint til 68’ernes og socialisternes grundholdning: Alle mennesker på jorden skal have, hvad de har behov for, uanset hvad. Dette er i sig selv ødelæggende for samfundets trivsel og psykiske sundhed, men stillet overfor vor tids masseindvandringspres fra de fattige lande er det direkte selvmorderisk.

Vi har fået en uhellig alliance af velmenende præster, kulturradikale og venstreorienterede, som i fællesskab presser på for at få fri indvandring fra de fattige lande til de rige. Denne masseindvandring har allerede forvandlet de fleste forstæder i Europa til multikulturelle problemsteder. Hvis det fortsætter, bliver Europa forvandlet til kaoslande.

Kristendommens kærlighedsbud er en moralsk fordring til den enkelte efter fyraften. I arbejdstiden og i offentlige sager gælder Peder Syvs ordsprog: ”Den, der giver til han tigger, skal slås til han ligger”. Folk skal have, hvad de har gjort sig fortjent til – hverken mere eller mindre. Undtagen gamle, syge og ufrivilligt arbejdsløse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar