OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

torsdag den 24. marts 2011

Pressens måde at vinkle nyheder: Mindre underskud bliver til et problem

Man kan ofte undre sig over de danske mediers – eller snarere Ritzaus – måde at vinkle nyhederne på:

Det fremgår af de seneste tal fra Danmarks Statistik, at statens underskud i 2010 var ca.50 milliarder kr. og ikke som hidtil anslået 94 milliarder kr. Dette er jo i sig selv en fantastisk god nyhed. Tænk, at vi i den værste krise siden 30′erne ikke har større underskud, end at vi er inden for EU og Euro-samarbejdets ønskede ramme på 3% af BNP! (Og godt for mig selv: Jeg har fået trykt 10.000 valgbrochurer til det kommende Folketingsvalg, hvor jeg skriver, at det trods alt går ganske godt med økonomien!)

Og en næse til S-SF, der i årevis har påstået, at regeringen ikke har styr på økonomien o.s.v.

Og hvordan bliver nyheden så præsenteret i pressen? Jo, som kritik af regeringen, fordi den tidligere har skønnet for pessimistisk!

I stedet burde man jo gå i fakkeltog til Slotsholmen og takke regeringen (Folketingsflertallet) for, at den har styret os så godt gennem krisen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar