OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

tirsdag den 6. september 2011

Ingen flygter for sjov

Her midt i valgkampen er der også ved at komme gang i hærværket mod valgplakaterne. Især Dansk Folkeparti synes udsat. Det skyldes nok, at vi af mange anses for at være ekstremister. Dette er jo helt bizart – DF er om nogen kolonihave-, Morten Korch-partiet. Det modsatte af ekstremisme! Det viser noget om, hvordan 68-er bølgen har gjort folk rundtossede.
Derimod er det tydeligvis venstrefløjs-ekstremister, der ofte vandaliserer vores plakater. Det sker bl.a. med overklæbning af strimler, der forkynder, at ”Ingen flygter for sjov. Asyl til alle!”
Nu er der ingen, der har påstået, at folk flygter fra den fattige til den rige verden ”for sjov”. Men f.eks. FNs tidligere flygtningehøjkommissær Gerhard Stoltenberg sagde i sin tid, at mindst 80% af asylsøgerne ikke var  forfulgte og derfor ikke havde noget reelt asylgrundlag. De ”flygter” selvsagt ikke for sjov, men for at opnå bedre levevilkår.
Fair nok, men antallet er for længst blevet så stort, at det er vores egen førstefødselsret til vores eget land, der er på spil. Derfor IKKE ”asyl til alle”, der kommer til Danmark!
Og derfor er DFs forslag om at behandle asylansøgninger i asylsøgernes egen lokalregion relevant. Det er den hidtidige ordning, hvor asylsøgere kommer rejsende fra fjerne lande, for dyre penge betalt til menneskesmuglere, der er en ”Storm P.-ordning”, som Søren Espersen fik fortalt Bent Falbert i TV-Lorry forleden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar