OBS.:

OBS.: HVIS DU KUN LÆSER EN POST I DENNE BLOG, SÅ LÆS DEN FØRSTE FRA DECEMBER 2010: "Hvad bestemmer vore politiske holdninger: Retfærdighed eller Godhed" DENNEHER ER OGSÅ HELT CENTRAL: 9. december 2010: "Hvor står DF i det politiske landskab? To dimensioner"

fredag den 10. december 2010

Socialdemokratiets valgstrategi 2011

Det står nu klart, at socialdemokratiet har anlagt en tostrenget strategi for det kommende folketingsvalg:

Økonomien: De vil påstå, at alting sejler og at økonomien går katastrofalt dårligt.
Men sandheden er, at Danmark er kommet gennem den største krise siden 1930’erne betydeligt bedre end næsten alle andre vestlige lande. De fleste nøgletal er gode: Der er det største overskud på betalingsbalancen nogensinde, renten er lav og inflationen ligeså. Der er dog to problemer: Arbejdsløsheden er for høj – den er næsten lige så høj som i Nyrups regeringstid - og underskuddet på statsbudgettet er for højt. Men begge disse tal er under forbedring, og vi har som sagt altså en alvorlig krise i verdensøkonomien.

Indvandring: Socialdemokratiet angriber pointsystemet og råber op om professorer og murersvende. Sagen er, at VKO-pointsystemet vil bremse kædeindvandring, fætter-kusine-ægteskaber og yderligere parallelsamfund og ghettodannelse (uden at genere almindelige danskeres ægteskab med udlændinge unødigt). S og SFs pointsystem derimod, har Helle Thorning indrømmet til Ekstrabladet, vil ”ikke holde nogen ude”.

Samtidig er HTS så fræk at anklage VKO, fordi de ikke har løst integrationsproblemerne i de sidste 9 år. Sandheden er, at Socialdemokratiet som det største parti i 1983 har hovedansvaret for den katastrofale udlændingelov, der er hovedårsagen til disse problemer, problemer, det vil tage generationer at løse. Og nu vil de, hvis de igen får flertal, åbenbart igen åbne for sluserne fra de fattige landes befolkningsoverskud

Ingen kommentarer:

Send en kommentar